Szórakozás

Idén 20 feljelentést kapott Győzike

A showman még egy kicsit élvezi is, hogy luxusautók miatt keresik a hatóságok.

A jelenleg főállású családapaként, a nyugdíjasok életét élő Győzike gyakran oszt meg a közösségi oldalán olyan fotókat, amelyeken luxusautókkal pózol. Úgy tűnik, ez sokaknak szúrja a szemét.

“Aki Gáspár Győzőt ismeri, az tudja, hogy nem minden arany ami fénylik. Amit én kiteszek a Facebookra, azt ne nagyon higgyék már el az emberek, mert csak az elmúlt 45 napban alatt durván tíz feljelentést kaptam a megosztott luxusautók miatt. Hogy honnan, miből, miért. Én nagyon imádom azt, amikor az emberek foglalkoznak velem, és azon törik a fejüket, hogy az az autó valójában az övé, bérli, tartós bérletben van nála, a barátaié, vagy megkapta tesztútra, és két nap után visszaviszi. Csak gratulálni tudok azoknak az embereknek, akik feljelentettek” – panaszolta a Hír24-nek Gáspár Győző.

“Az igazság az, hogy bárcsak olyan gazdag lennék, hogy megtehetném, hogy vegyek magamnak egy ilyen szép autót, bárcsak megtehetném azt, hogy egyszer olyan gazdag legyek, hogy legyen a garázsomban egy ilyen autó. Nem értik az emberek, hogy ‘ennek a büdös cigánynak’ miért van már megint ilyen autója. A Vám- és Pénzügyőrség többször is bekért már, hogy beszéljek az autókról. Na most, ha húsz darab Lamborgini állna az udvaromban, akkor megmondom őszintén, most Hawaii-on vagy Miamiban élnék. Ez így működik sajnos, de valahol meg élvezem az egészet” – tette hozzá a showman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik