Szórakozás

Gáspár Győző: Nem roppanhatok össze

Győzike  (győzike, gáspár győző, )
Győzike  (győzike, gáspár győző, )

A showman elveszítette édesanyját, akinek halála nagyon megrázta a családot. Győzike édesapjáért aggódik.

Ahogy már reggel megíruk, Gáspár Győző Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt: szeretett édesanyja meghalt. Most a Blikkben kicsit bővebben beszélt az őt, és családját ért veszteségről.

“Nagyon bíztunk abban, hogy felépül… Amikor öt hónappal ezelőtt diagnosztizálták nála a tüdőrákot, azonnal elkezdtük a kezeléseket, de sajnos a betegség nagyon agresszív volt. Rövid időn belül átterjedt a májára és a veséjére is. Sugárkezelést kapott, majd kemoterápiát. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kemó rettentően legyengítette, utána már nem volt az az erős asszony, akit én mindig is láttam benne. És bevallom, ez megrémített, úgyhogy annyit mondok, én soha nem vetném alá magam ilyen kezelésnek. (…)

Hétfőn már nagyon rosszul érezte magát, gyenge volt, de kitartott addig, amíg az öcsémmel, Zsoltival bementünk a szobájába elbúcsúzni. Azt mondta, mindig is jó testvéreknek nevelt minket, és szeretné, ha ez a jövőben is így maradna… Aztán örökre lehunyta a szemét. (…) Iszonyatosan nehéz ezt elfogadni. Ő egy csodálatos édesanya volt, egy igazi úrinő, hatalmas űrt hagyott maga után. De nem roppanhatok össze, apám miatt nem tehetem! Apámat nem hagyhatjuk most magára, úgyhogy minden erőmmel azon küzdök, hogy összetartsuk a családot. Evelyn lányomat még csak telefonon tudtuk értesíteni, de már repül is haza Luxemburgból” – mondta el Győző, aki jelenleg a temetés ügyében intézkedik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik