Szórakozás

Fehérvári Gábor Alfréd csalódott

A Rising Star negyedik helyezettje nagyon sajnálja, hogy nem énekelhette el a többi begyakorolt dalát.

A Mokka ma reggeli vendége a Rising Star második helyezettje, Czibi Norbi, és a negyedik helyezettje, Fehérvári Gábor Alfréd voltak. Amíg Norbi a végére már elengedte a győzelmet, Alfréd nagyon csalódott volt, hogy nem ő nyert. A zuhanyzós fiú a döntő előtt megbetegedett, és egy hetet töltött kórházban, hogy színpadra állhasson.

“Amiatt vagyok csalódott, hogy egy hetet szenvedtem a kórházban, hogy fel tudjak állni vasárnap, és szívesen énekeltem volna, volt még két baromi jó dalom. (…) Borzasztóan nehéz volt énekelnem, nem voltam túlságosan jól, amikor felléptem a színpadra. Aztán amikor beléptem a füstbe, azonnal elkezdte ingerelni a torkomat, na mondom ha az első sorokba bele fogok krákogni az csodálatos lesz. Nagyon nehéz volt, aztán jöttek a puskák, totális süketség, semmit nem hallottam, csak az érzéseimre hagyatkoztam, hogy kábé hol lehetünk a dalban, úgyhogy szerintem messze nem ez volt a legjobb. De ez nem erről az estéről szólt. Ez a sorrend nem a vasárnapi sorrend, hanem az elmúlt 16 hétnek a sorrendje. Én éreztem, már hónapok óta ki volt rajzolódva, hogy nem én vagyok a top kedvenc” – mondta a Mokkában Fehérvári Gábor Alfréd, aki most azon dolgozik, hogy a jövőben a zenélés lehessen a főállása.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.