Szórakozás

Ezért látszott szomorúnak Várhegyi Lucas Palmira

Ezentúl megválogatja a barátait, dalokat írna, érettségire készül, és megveszi majd a többiek cédéit is. A Rising Star győztese az eredményhirdetés után nyilatkozott a Hír24-nek - már boldogan.

Várhegyi Lucas Palmira vasárnap este egy rendkívül szoros véghajrában nyerte meg a Rising Start, a második helyezett Czibi Norbitól csupán néhány szavazat választotta el. A 18 éves félvér énekesnő néhány hónappal ezelőtt egy plázában jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták a versenybe. A sok megpróbáltatás után az eredményhirdetéskor dermedten állt a színpadon, az arcán alig látszottak az érzelmek. Mintha még szomorú is lett volna egy kicsit, csak percekkel később mosolyodott el először.

“Elképesztő érzés, ami egyszerűen felfoghatatlan ennyi idő alatt. Még mindig nem tudom feldolgozni ezt az egészet. Végig nagyon izgultam. Azért sem sugárzott rólam annyira a boldogság, mert azt éreztem, hogy a többiek is megérdemelték volna, hogy itt legyenek, és itt álljanak helyettem. Eszméletlen sok tehetség van, akiknek még én is szívesen megvenném a cédéjét, és meg is fogom persze. Ott állhatott volna Izsák, Norbi, és a döntős négyes, Szén Alexandra és tényleg mindenki…” – mondta a Hír24-nek már jókedvűen Várhegyi Lucas Palmira, akinek nagy változást hoz az életébe a Rising Star megnyerése.

Fotók: Berecz Valter

“Ezentúl jobban kell majd figyelnem arra, hogy mit mondok. Bővebb mondatokban kell majd beszélnem, mert nem szoktam sokat beszélni, pedig ezt mindenki kéri. És jobban oda kell figyelnem, hogy kivel milyen kapcsolatot ápolok, kik a barátaim. El szeretnék jutni arra a szintre, hogy én is írhassak magamnak zenéket, és ehhez tanulnom kell. A megnyert pénz egy részét félre fogom tenni a továbbtanulásra, a szüleimnek is szeretnék adni, és találni szeretnék egy olyan helyet, ahová tudok adományozni is valamennyit. Jogosítványom még nincs, de a családtagjaim között van olyan, aki le tud vizsgáztatni, úgyhogy le fogom tenni, ha van időm” – tette hozzá az énekesnő.

Palmiráért a stúdióban szurkolt a családja is. Korábban arra kérte őket, hogy ne jöjjenek az élő show-kra, mert miattuk jobban izgulna, ezért édesanyja és kistestvére másodszorra, édesapja pedig először ült a közönség soraiban. A lány szülei elváltak, édesapja hazaköltözött Afrikába, ahol orvosként dolgozik.

“Eljöttem nagyon messziről, Angolából, hogy részt vegyek a döntőn. Utoljára tavaly májusban találkoztunk, előtte pedig négy évig nem láttuk egymást. Akkor húsz napig voltam itt, most még egy hetet maradok. Még nem tudom, hogy mennyi időt tudunk együtt tölteni most, hogy megnyerte. De ami a legfontosabb, hogy ne hagyja abba a zenélést, és okozzon örömet az embereknek a talentumával. Ami a nyereményt illeti, ő még nagyon fiatal. Muszáj lesz vele beszélni, hogy a pénztől ne veszítse el az eszét. Segítünk neki megtervezni a dolgokat” – mondta a Hír24-nek Francisco Lucas, aki a döntő idejére félretett minden sérelmet, és volt feleségével együtt izgulta végig a műsort.

“Hihetetlen érzés volt, amikor kiderült, hogy a lányom nyert. Látszott az arcán, hogy nagyon meg van illetődve, de tudom, hogy kimondhatatlanul örült az eredménynek. Nagyon büszke vagyok rá, és remélem, hogy az álmai célba érnek, a tanulást és az éneklést kellő egyensúlyban tudja majd folytatni. Palmirának idén van az érettségije, ez a nagy feladat még hátravan, de biztosan sikerülni fog. Lehetséges, hogy később majd halaszt egy évet a zene miatt, de tartom olyan okosnak és érettnek, hogy meg tudja majd vívni ezt a harcot magával” – tette hozzá Francisco Lucas Edina, aki csak hétfőn hajnalban tudott hazamenni lányával a TV2 stúdiójából a sok interjú és gratuláció miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik