Szórakozás

Várhegyi Lucas Palmira lett a Rising Star nyertese

rising star (rising star)
rising star (rising star)

Elképesztő véghajrával fejeződött be a TV2 tehetségkutatója. Mira mindössze egy hajszálnyival előzte meg Czib Norbit, aki az utolsó pillanatig reménykedhetett.

A Rising Star fináléja hihetetlen izgalmakkal zárta a versenyt, aminek a győztese az érettségi előtt álló lány, Várhegyi Lucas Palmira lett. Mira maga sem gondolta volna, hogy ő lesz az, aki mindenkit maga mögé utasít a végső megmérettetésen, hiszen az utolsó pillanatban kerül tcsak be a műsorba, miután Majka egy bevásárlóközpontban tartott castingról, azonnal az élő showba fuvarozta. Ráadásul a félvér lány egyszer már ki is esett a versenyből, de a nézők visszaszavazták őt, és szépen lassan nagy kedvenccé vált.

 Fotó: Berecz Valter

Fehérvári Gábor Alfréd, Peter Srámek, Czibi Norbi és Várhegyi Lucas Palmira mind reményekkel telve indultak neki a háromfordulós finálénak, ám az énekesen nem adhatta elő az összes dalát, amivel készültek.

Mindenki legnagyobb meglepetésére már az első kör után búcsúzott az eleinte csak zuhanyzós fiúnak megbélyegzett Fehérvári Gábor Alfréd, akit a zsűri a verseny nagy esélyesének tartott, sőt Mező Misi kicsit sem rejtette véka alá, hogy a srácot akarja a dobogó legfelső fokára állítani. Alfréd azonban csak egyetlen nótát adhatott elő ma este a tehetségkutató színpadán, hiszen egy százalékkal lemaradt Peter Srámektől.

A következő fordulóban aztán a szlovák fiút is utolérte a végzet, ő lett a Rising Star harmadik helyezettje. Czibi Norbinak ugyanis az utolsó utáni pillanatban sikerült feltornáznia eredményét, és egyetlen százalékkal kiütnie a versenyből Zámbó Jimmy legnagyobb rajongóját. A két fiú eredménye annyira szorosan zárult, hogy már a fal sem emelkedett fel, és Ördög Nóra lányos zavarában azt kiabálta, hogy holtverseny alakult ki.

Az utolsó fordulóban aztán Norbi és Mira csaptak össze, akik nem kisebb izgalmakat álltak ki az utolsó percekben. Az önbizalomhiányos fiú ismét az utolsó pillanatban hajrázott, ezúttal valódi holtversenyt kialakítva a győztes pozícióért. Az eredmény kihirdetéséhez szükség volt megnézni század százalékos pontossággal a szavazatok megoszlását, így kiderült, hogy négy tized százalékkal Palmirára szavaztak többen a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik