Szórakozás

Czibi Norbi: Ürességet éreztem magamban

A Rising Star második helyezettje borzasztóan csalódott volt, hogy néhány száz szavazattal lemaradt a győzelemről. Azt is tudja, hogy miért történt mindez.

A TV2 tehetségkutatója hihetetlen izgalmakkal és rendkívül szoros eredménnyel ért véget. A mindent eldöntő utolsó dalnál Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbi egyaránt 52%-ot értek el, ám a részletes adatok megmutatása után kiderült, hogy a lány nyert egy hajszállal.

A nagy esélyesnek tartott Norbi most őszintén vallott arról, hogy mennyire rosszul érezte magát az eredményhirdetés után, és hogy szerinte min múlhatott a győzelem.

“Az utolsó dalt kicsit elizgultam. Mira jobban fel tudta szívni magát az utolsó pillanatra, és azt hiszem ez sokat számított a végén. Néhány száz szavazat. Ennyin múlott a dolog. Tegnap este nagyon nagy ürességet éreztem magamban. Fáradt voltam és azon gondolkodtam, hogy mit csinálhattam volna másképp. Órákon át még azt éreztem, hogy ott ragadtam abban az egy pillanatban, ami előtt Nóri elkiáltja a győztes nevét. Elképzeltem milyen lett volna, ha az én nevem mondja ki. Elképzeltem, hogyan reagáltam volna. Mi lett volna az első szavam, mondatom. Nem fogok hazudni, borzasztó volt lesétálni a színpadról. A takarásban el is tört a mécses, 15 hét feszültsége robbant ki belőlem, de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is szállt” – írta közösségi oldalán az énekes, aki hozzátette, nem szomorkodik és bizakodva áll a jövő előtt.

“Köszönöm szépen. Az élményeket, a tapasztalatot, a drukkolást. Mindent. Egy ajtó bezárult, és most egy másik előtt állva nyúlok a kilincsért.”

Fotó: TV2

VV Edinának komoly tervei vannak Lacival a játék után. Részletekért katt IDE.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik