Szórakozás

Majka legszívesebben viccet csinálna a Rising Starból

A műsorvezető nehezen tudja megállni, hogy oda ne szóljon a zsűritagoknak, vagy ne vihogjon a versenyzőkön, de meg van kötve a keze.

Majkát már a Rising Star előtt is láthattunk néhány tévés produkcióban, és egyértelmű, hogy a tehetségkutatóban visszafogja igazi személyiségét. Most elárulta, hogy ez miért van, és hogy mennyire nehezére esik mindez.

“Alapvetően szerintem az én egész rendszerem vicces, a magánéletben, a munkahelyemen, mindenhol egy humoros csávó vagyok. Szerintem ezzel nincsen gond. Nyilván vannak olyan műsorok, amiben mindennek megvan a helye, és ez nekem is korlátokat szab. Nem titok, hogy a Rising Star egy olyan műsor, ami nem engedi meg, hogy annyira vicces legyek, mint amennyire szeretnék, nem karikírozhatok ki mindent, pedig bőven akadna mit” – kezdte Majka a Borsnak.

“Legszívesebben mindenen élcelődnék, mulatnék azon is, amikor a Feke hülyeségeket beszél és azt mondja az afrikai származású Mirának, hogy nem magyar. Hetekig csámcsogtam volna rajta és borzasztóan röhögtem volna, persze csak a Palmirával összekacsintva. Vagy azon is röhögtem volna, amikor női ruhával szórakozott a Feke, tuti, hogy viccet csináltam volna abból is, amikor a Gyopárra ráesett a kamera, de nem lehet. Tisztában vagyok vele, hogy az én stílusom túlmegy egy határon, de azt is tudom, minek hol a helye, mit enged meg a műsor imidzse” – részletezte a rapper.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik