Szórakozás

Gasztro realityvel erősít a TV2

Bereznay Tamás (bereznay tamás, a konyha ördöge)
Bereznay Tamás (bereznay tamás, a konyha ördöge)

Február 27-től péntek esténként Bereznay Tamás séffel jelentkezik majd - Gordon Ramsey után szabadon - A konyha ördöge.

A nemzetközi hírű televíziós formátumban Bereznay Tamás feladata nem más, mint hogy küszködő, vagy csak látszólag jól működő éttermeken segítsen, akár a csődtől mentse meg őket minden konfliktust és kényelmetlen szituációt vállalva – írja közleményében a TV2.

„A vendéglő, az étterem tulajdonosa kéri a segítségemet. Megkóstolom az ételeket, megfigyelem, hogyan dolgoznak a felszolgálók, milyen a környezet és a benyomásaim alapján szembesítem a munkatársakat a problémákkal. Elkerülhetetlen a konfliktushelyzet, bármennyire is kellemetlen, őszinte és kritikus leszek, épp ez adja a műsor drámaiságát” – árulta el Bereznay Tamás, aki már harmincévesen elérte, hogy a Kárpátia Étterem vezetője lehessen, de Sólyom László köztársasági elnök konyháját is vezette.

A Gordon Ramsay nevével fémjelzett nemzetközi formátum, a Kitchen Nightmares magyar adaptációja, A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, négy nap alatt miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, maga az étterem berendezése és persze a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló, ami nem kevés konfliktust eredményez.

Bereznay Tamásnak azonban egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segíteni szeretne az adott héten bemutatott étteremnek.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik