Story-gala(09b02c92-9ef3-4dcd-bac6-981018112f72)(960x640).jpg (story-gála, )
Szórakozás

Ők a Story Gála idei díjazottjai

Majka, Tóth Gabi, Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Hosszú Katinka és a Sztárban sztár is Ötcsillag Díjat kapott. A neveiket egy budapesti sétálóutcában kőbe is vésik.

Szombaton immár tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. A hazai sztárvilág kedvenc társasági eseményén idén egy világsztár, Conchita Wurst is koncertet adott. Az esemény vendéglistája is változott: míg néhány híresség nem kapott meghívót, megjelent az üzleti-, gasztronómiai- és sportélet számos olyan szereplője, akik először tették tiszteletüket a gálán.

Érdekesség, hogy az idei évtől a díjazottak nevei valóban megmaradnak az utókor számára. A szervezők két csillagot terveznek elhelyezni egy belvárosi sétálóutcán, melyeken a közönségdíjasok és az értékdíjasok nevei olvashatóak majd. Ezen kívül a díjazottakat egy-egy nagy értékű Zsolnay porcelán vázával is megjutalmazták.

“A vendégektől érkező visszajelzések és az emelkedett hangulat is igazolja, hogy jól tettük, amikor változtattunk a gála néhány részletét illetően” – mondta Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője, aki Demcsák Zsuzsa és Szellő István oldalán adta át a díjakat.


Fotók: Berecz Valter

A 2015-ös Story Ötcsillag Díj közönségdíjasai:

Az év férfi televíziós személyisége – Majoros Péter „Majka”
Majoros Péter a TV2 műsorvezetője, rapper és dalszövegíró

Az év női televíziós személyisége – Tóth Gabi
Énekesnő, az RTL Klub X-Faktor című műsorának zsűritagja

Az év műsorvezetői – Sebestyén Balázs és Vadon János
az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! c.műsorának műsorvezetői

Az év televíziós produkciója – Sztárban sztár
A TV2 zenés showműsora

Az év sportolója – Hosszú Katinka
Háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon

A 2015-ös Story Ötcsillag Díj Értékdíjasai:

Bíró Eszter, énekes és színész

Péter Kata, színésznő

Mátray László, színművész

A Story Ötcsillag Díj Értékdíjasait a Story magazin által felkért szakmai kuratórium választotta ki, melynek tagjai olyan nagy presztízsű művészek voltak, mint Halász Judit, Eszenyi Enikő, Szinetár Miklós és Presser Gábor.


Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.