Szórakozás

Papp Gergő is az MTVA-hoz igazol?

Tegnap robbant a hír, hogy Pimasz Úr is távozik a TV2-től, most pedig azt rebesgetik, hogy Tatár Csillához hasonlóan ő is a köztévére vált.

Papp Gergő tíz év után int búcsút a kereskedelmi csatornának, ahol 2010 óta az Aktívot vezette. Miután azonban a magazinműsor gyártását átvette Hajdú Péter cége, Gergő rövid időn belül, közös megegyezéssel távozott a TV2-től.

A műsorvezető most a pihenésre koncentrál, de feleségével, akivel eddig is sokat dolgoztak együtt további közös projekteken törik a fejüket, és azt mondja jó irányba tart az életük.

“Ez egy olyan időszak, amikor még lehet lépni, még van választásom. Folytatjuk a Pimasz urat, és más műsorokat is tervezünk, de egyelőre konkrétumot nem tudok mondani, hogy merre tovább. Ezen még nem gondolkodtunk, most a család és a pihenés az első. Most úgy érzem, érdemes fölszállnom egy hullámra, és hiszek benne, hogy jó irányba visz, de egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani” – mesélte Gergő a Blikknek, majd kérdésükre, hogy melyik csatornánál folytatja, csak annyit mondott: “Eléggé leszűkült a lehetőségek száma, ahol folytathatom.”

A titokzatoskodás ellenére a napilap úgy értesült, hogy Papp Gergő követi egykori kolleganőjét, Tatár Csillát, és hamarosan ő is az MTVA táborát erősíti majd.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik