Szórakozás

Papp Gergő is távozik a TV2-től

A korábban felröppent pletykák beigazolódnia látszanak. Az Aktív műsorvezetője, Pimasz úr megválik a kereskedelmi csatornától.

Néhány hete kiderült, hogy Papp Gergő kényszerpihenőre megy, így a TV2 sztármagazinját kolléganője, Gombos Edina viszi tovább egyedül. A hír azután derült ki, hogy Hajdú Péter cége átvette volna az Aktív gyártási munkálatait. Akkor már szóba került, hogy előfordulhatnak majd személyi változások, de egyik fél sem tudott részleteket mondani. Most azonban biztos, hogy Papp Gergő közös megegyezéssel távozik a TV2-től, ahogyan korábban Vujity Tvrtko és Tatár Csilla is.

“Nagyon fontos éveket töltöttem a TV2-nél, amiért hálával tartozom. Mostantól viszont független műsorkészítőként szeretném a saját ötleteinket továbbfejleszteni. Folytatjuk Judittal a közös munkát, ami viszont teljes elfoglaltságot követel” – árulta el Gergő.

A műsorvezető-riporter 2005-től a Napló állandó riportere, majd 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője volt. 2010 februárjától lett az Aktív műsorvezetője, majd 2013 augusztusától feleségével az általuk kitalált Pimasz úr Ottalszik című közkedvelt riportműsort készítették közösen 3 évadon át.

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik