Szórakozás

Így vall szerelmet VV Fanni

A villa loboncosának szoliszenvedélyét valami egészen más érzelem váltotta fel.

Ki gondolta volna, de a Való Világban még ez is megtörténhet. Fanni ezúttal nem a szoláriumnak tett könnyes vallomást, hanem eddigi szexpartenere, Dennis lépett előrébb a nagyhajú lány szívében. Fanni ugyanis megvallotta érzelmeit a párbajra készülő fiúnak, és elárulta, hogy nagyon fél a megmérettetés végkimenetelétől.

“Nem kell kiröhögni…. Érzek valamit. Nem akartam elmondani, mit érzek. Mert tényleg, őszintén szeretlek. De nem mint embert. Mint férfit. Komolyan mesés, mit jelentesz nekem, amit sokáig tagadtam és tagadok. Azt akarom, hogy visszagyere. Nagyon félek!” – sírt Fanni Dennis nyakában, aki megígérte, mindent megtesz azért, hogy visszatérhessen a villába. (Az önöknek készített szavazásunk eredménye egyelőre másra enged következtetni….)

Nem hiába gondoltuk hát, hogy a villában valódi románc szövődött, úgy látszik valóban nagyon messze kerültünk már attól, mikor Fanni a Dennis nélkül töltött időt a műszempilla hiányával tette egyenértékűvé. A meglehetősen komolynak tűnő érzelmi kitörés után még kíváncsibban várjuk, a nézők vajon esélyt adnak-e a párnak a kapcsolatuk folytatására, vagy a friss szerelmesek máris nagy próbatétel elé lesznek állítva?

A vallomást az alábbi videóban, 3:17-től tudja megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik