Szórakozás

Kikerülhet Fábry kezei közül saját show-ja?

A humorista műsorának jövőjével kapcsolatban még mindig sok a megválaszolatlan kérdés, így az is előfordulhat, hogy más veszi át a gyártását.

Ahogy arról tegnap írtunk, az MTVA egyelőre nem hosszabbította meg 2015-re Fábry Sándor szerződését, amivel eddig évente 440 millió forintot tehetett zsebre. Még mindig nagy a bizonytalanság, de úgy tűnik, tavasszal folytatódhat a show, a forgatási helyszín azonban biztosan változik.

“Bizonytalanság eddig is volt a folytatás kapcsán. De úgy tudjuk, márciusban folytatódna a műsor” – mondta a Borsnak egy stábtag.

Ezzel kapcsolatban a közmédia híradója is közleményt adott ki, de ők sem válaszoltak meg több kérést: “Az MTVA-ban jelenleg a március közepén elinduló új csatornák és műsorszerkezet előkészítése zajlik, és ahogyan azt korábban a közmédia tudatta, a Fábry című műsor csupán sugárzási helyszínt vált. Az előkészítő munkák során természetesen sok olyan kérdés van még, ami nyitott, megválaszolásuk nem végleges. Egy azonban biztos, a Fábry-show marad. Fábry Sándorra nem csak a közmédia, de a közmédia nézői is számítanak.”

A folyosói pletykák szerint, melyet Fábry is megerősített, a show felvételei a Pólus Center Fortuna Stúdiójában kerülnek majd rögzítésre, amely a Simicska Lajos nevéhez köthető Hung-Ister Rt. székhelye is egyben, így az sem kizárt, hogy ez a cég veszi át a gyártást.

“Azt tudom mondani, amit a televízió mondott. Nem tudok én se többet” – mondta Fábry, majd mikor a napilap a Simicska-féle pletykáról kérdezte, ködösített: “Na, hát azt azért nem mondom! Nem tudok többet mondani. Lógunk a levegőben…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik