Szórakozás

Hadházi tízszer csókolta meg Gubík Ágit

A humorista a Dumapárbajcímű film kedvéért csókolózott sokszor a színésznővel, végül a legbénább verzió került a vászonra.

Nemrég debütált a mozikban a Dumapárbaj című film, a stand up humor színfalai mögött játszódó vígjáték, amelynek főszereplője a színészi képesítéssel nem rendelkező Hadházi László. A Karinthy-gyűrűs humorista gyorsan belejött a munkába, a legjobban talán a Gubík Ágival való sok smárolást szerette. Hogy hányszor csókolták meg egymást?

“Vagy tízszer, de nem azért, mert mindig elrontottam, hanem mert minden jelenetet sokféleképpen vettünk fel, hogy a rendező kedvére válogathasson. Mellesleg, ennél a jelenetnél csodálkoztam a legjobban, hogy végül az a verzió került a filmbe, amelyben látványosan ügyetlen voltam, és lefejeltem az ágydeszkát. (…) Sok gyakorlás és felvétel kellett, mire a mozgásomat és a beszédemet is úgy össze tudtam hangolni, hogy a rendező is azt mondja: oké! Volt olyan helyzet, amit nem is tudtam megoldani, ezért adóvevőt kaptam, amelyen jöttek a rendező utasításai” – mondta a Blikknek Hadházi, aki Eszenyi Enikővel is forgatott.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik