Szórakozás

Végrehajtás indult a Barátok közt színésznője ellen

Gubík Ági és volt férje milliókkal tatoznak egy vállalkozónak, nem fizették ki a házuk felújítását.

A Hacktion és a Barátok közt című sorozat szereplőjeGubík Ági ellen végrehajtás indult, amiért volt férjével nyolc éve nem fizették ki házuk felújítását. 

“Együtt vették azt a parasztházat, és teljes felújítást kértek, amelyet 2006-ban meg is kezdtünk, de befejezni nem tudtuk, csak úgy a kétharmadát, mert egyre több munkabérrel tartoztak. Megállapodtunk, hogy pénzt gyűjtenek, és 2007 végéig részletekben mindent rendeznek, csak tegyük lakhatóvá a házukat, amit meg is csináltunk, de a kifizetetlen órabérek tovább gyűltek. Ekkor már több mint másfél millióval tartoztak” – panaszolta a Blikknek Nagy József, aki hozzátette: a követelés mostanra kamatokkal együtt több mint 2,7 millió forintra duzzadt.

A vállalkozó később jogi útra terelte az ügyet. Gubíkék nem fellebbeztek, ám bonyolította a helyzetet, hogy időközben elváltak. Ezek után a bíróság kijelölt egy végrehajtót, akitól József csak egy levelet kapott, amely szerint Ágin nem lehet pénzt behajtani, mert nincsen semmije. A színésznő viszont elmondta, más okból nem fizet.

“Ezt a követelést nem rajtam kellene behajtani. Három éve elváltunk, és ez a követelés rákerült az ingatlanra, ezért nem fizettem. Nemrég beszéltem a volt férjemmel, aki még ott lakik abban a házban, és elmondta, azért is árulja az ingatlant, hogy a tartozásait rendezni tudja. Ezt a folyamatot nem tudom felgyorsítani. Sajnálom Nagy Józsefet, de az is fáj, hogy csak a népszerűséget látja, és nem akarja megérteni, én mindent otthagytam. A ház értékéből semmit sem kértem, a gyermekemet azóta is egyedül nevelem, anyagi támogatás nélkül. Sőt, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem voltunk elégedettek az elvégzett munkával, az órabérszámlát pedig sokalltuk. Ebből fakadt a vitánk, és most már magam is alig várom, hogy az ügy egyszer és mindenkorra lezáruljon” – mondta a lapnak Gubík Ági.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik