Light

Eszenyi Enikővel forgat Kiss Ádám és Hadházi László

A Showder Klub humoristái életük első filmszerepét alakítják a most készülő Dumapárbaj című moziban.

Drámai fordulatokban bővelkedő fergeteges komédia – így jellemzik a Reflektor riportjában Paczolay Béla készülő új filmjét, amiben a két stand-upos főszereplő mellett neves színészek is szerepet kaptak. Eszenyi Enikő szinte véletlenül cseppent a rámenős menedzser szerepébe, hiszen a forgatókönyvíró eredetileg férfit képzelt el a – ráadásul igen teltkarcsú – karakter megformálására.

“Volt egy nap, amikor el kellett mennem próbafelvételre, és a Vígszínházban én elkértem a darabokban használatos töméseket és felöltöztem, és elküldtem a Bélának ezt a fotót, hogy én így képzelem. És akkor ő visszaírta, hogy neki nagyon tetszik” – meséli a művésznő, aki még buszt vezetni is megtanult a szerep kedvéért.

Hadházi László egy idősödő, körülrajongott humoristát alakít a filmben. Az RTL Klub kamerái előtt arról mesélt, hogy sok vicces történet vele esett meg a valóságban, és így kerültek bele végül a forgatókönyvbe. Viszont azt is elárulta, a megformált karaktertől eltérően ő nincs válságban, ráadásul a családja is mellette áll.

Kiss Ádám elmondta, ő a való életben nem versenyzik senkivel, csupán saját maga teljesítményét szeretné időről időre felülmúlni. Emellett annak nagyon örül, hogy végre egy új arcát is megmutathatja a közönségnek.

“Én egy vidám karakter vagyok 10 éve a nézők szemében, és itt sok esetben olyan érzelmekkel teli szituációk, jelenetek vannak… nálam mindig csak egy érzelem van, a vidámság. És itt például van dráma, temetünk; nem akarok részleteket elárulni, de kicsit meg kell a komolyabb arcomat is csillantani, ami nem is feltétlenül baj nekem. Ezt a tinilányok bálványát, ezt kicsit le tudom akkor vetkőzni már így 30 éves fejjel” – mesélte a fiatal humorista.

A forgatás még valószínűleg szeptember végéig tart, és decemberre már mozikba is kerülhet a stand-uposok rivalizálásáról szóló komédia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik