Szórakozás

Bereczki és Pokorny nem folytatja a Játékkészítőt

Két híresség is otthagyja a szuperprodukcióként beharangozott, zenés akciómeseként hirdetett darabot.

Hamar otthagyják a hírességek a Játékkészítő című színpadi show-t. A Bors úgy tudja, hogy Bereczki Zoltán és Pokorny Lia már biztosan nem vesz részt a további előadásokban.

“Megkerestek, hogy májusban szeretnék folytatni, de sem Pokorny Lila, sem Bereczki Zoltán nem írt alá újabb szerződést. Lia nem szeretné tovább játszani, és Zoli sem, akinek ráadásul ideje sem lenne, más fontos feladatok várnak rá” – mondta el Ferenczi Orsolya, a két művész menedzsere. Az egyik szereplő szerint nem ment minden olajozottan a próbák során sem.

“Döcögősre sikerült a mű. Erre a próbák alatt jöttek rá a színészek, így mindenki egyénileg igyekezett megoldani a feladatát, mintha egy-egy önálló estet adott volna. Ettől eltűnt az előadás folyamatossága.”

A darab producere szerint viszont senki nem mondott nemet a folytatásra, a Király testvérek például szívesen részt vennének a további előadásokban is. 

“A játékkészítő egy nagyon jó kezdeményezés, aminek persze megvannak a maga gyermekbetegségei. Ha lesz még előadás, kis korrekciókkal mi biztosan elvállaljuk, de napi három fellépést viszont már nem, az túl sok” – mondta el Király Tamás, Linda és Viktor édesapja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik