Szórakozás

Szabó Zsófi: Ez lesz a legne­hezebb karácsony

A színésznő számára ez lesz az első karácsony az édesapja, Szabó Gyula nélkül.

Szabó Zsófinak nagyon fájdalmas lesz a szeretet ünnepe, hiszen ez lesz az első karácsonya áprilisban elhunyt édesapja, Szabó Gyula nélkül.

“Ez lesz a legne­hezebb karácsony. Nem csak halottak napján, a szeretet ünnepén is megemlékezünk azokról a szeretteinkről, akik már nincsenek köztünk. Azon leszek mindig, hogy apát soha ne felejtsék el. Sok híres ember gyereke azt mondja: nem akar a szülője árnyékában élni. Én ezt az árnyékot szeretném minél nagyobbnak látni. Mindenkinek, aki olvassa ezt a cikket, azt kívánom, hogy legyen boldog a karácsonya, és hallgassa meg apától az interneten a Karácsonyi regét” – mondta a Borsnak Zsófi, aki családi körben ünnepel.

“A tesóm hazajött Londonból, apukám másik két gyermeke és a négy unoka is nálunk lesz. Tavaly elkezdtem sütögetni, ezért az édességeket most én készítem. Újdonság idén, hogy kilenc hónapja nem eszem húst, ezért édesanyám hús nélkül készíti el a kedvenceimet, például a töltött káposztát, amelyben szója, zabpehely és gersli van” – tette hozzá a nemrég az RTL-hez igazolt színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik