Szórakozás

Szabó Zsófi inkább műsort vezet

A szőke sztár úgy gondolja nem csak színésznőként, de műsorvezetőként is megállja a helyét, bár utóbbiban még van hova fejlődnie.

Szabó Zsófival nagyot fordult a világ az elmúlt hónapokban. A TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, ahol nem színésznői képességeit kamatoztatta tovább. Az afrikai dzsungelkaland után ugyanis azonnal mélyvízbe dobta munkaadója, így hétről hétre az X-Faktor kísérőműsorában kell teljesítenie, mint műsorvezető. Zsófi az adások után kapott hideget-meleget, de elkeseredés helyett inkább felszívta magát.

‘Az egész műsor alatt vegyesek voltak az érzéseim.Nagyon sok negatív kritikát kaptam, de végül ezeket sikerült a javamra fordítanom, inkább felszívtam magam rajtuk, és erőt merítettem belőlük. Ráadásul hasonlóan sok kedvességet és elismerést is kaptam, ezek pedig sokkal többet jelentenek nekem, mint a kommentelők beszólásai” – mesélte a Nők Lapja Cafénak az After X háziasszonya, aki a közeljövőben inkább a műsorvezetésre szeretne koncentrálni, amiben véleménye szerint nem teljesít rosszul.

“Ma már az van a nevem mellett, hogy színésznő/műsorvezető, de még anno a színésznőért is keményen meg kellett küzdenem. Még van hova fejlődnöm, figyelem a nagyokat, tanulok tőlük. De nagyon jól éreztem magam az AFter-X-ben és úgy gondolom, ha az ember valamiben jól érzi magát, az nem lehet nagyon rossz” – magyarázta Zsófi.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik