Szórakozás

Varga Viktor százezreket bukik szakítása miatt

Az énekes fél évvel ezelőtt még azt gondolta Cinthyával utazik majd Ázsiába, kapcsolatuk vége azonban még most is bonyodalmakat okoz.

Varga Viktor jó előre, már hónapokkal ezelőtt lefoglalt egy thaiföldi utazást két személyre. Akkor természetesen úgy tervezte, hogy szerelmével, Cinthya Dictatorral fedezik majd fel az ázsiai országot, de mindez kútba esett, amikor szakítottak. Az énekes ezért édesapjával készül a kalandtúrára, ám a lefoglalt repjegyen nevet kell módosítani, ami igen költséges lesz.

“Nem hittem volna, hogy ekkora gond lesz abból, hogy át kell íratni a jegyet. Több órás intézkedés után is úgy néz ki, hogy ki kell fizetni még egyszer a repülőjegy árát, amely jóval magasabb, mint amennyiért korábban megvettük. Már fél éve sem volt olcsó, de most még drágább” – bosszankodott a Blikknek Viktor, akinek így több százezer forintot kell ráfizetnie az utazásra.

Az énekes a tervekről is beszámolt, és elárulta, hogy meddig tart majd januári vakációja: “Nomád életmódot folytatunk majd, kolostorokban alszunk és felfedezzük az érintetlen hegyvidéki területeket. Apa beszerzett jó néhány úti könyvet, ugyanis szeretné, ha tökéletes lenne minden. Összesen egy hónapra megyünk, amely biztosan jót tesz majd nekünk.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik