Szórakozás

Varga Viktor bocsánatot kért a koronás pucérkodás miatt

Az énekes hatalmas felháborodást keltett viselkedésével a múlt héten, ami miatt fenyegető üzeneteket is kapott. Most az emberek megbocsátásában bízik.

Varga Viktor a Kasza! show felvételén a Szent Korona másolatában jelent meg, amit azzal tetőzött, hogy az interjú közben letolta a nadrágját. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy meginduljon felé a gyűlölet lavina. Az énekes azóta belátta, hogy hibázott és még egy bocsánatkérő videót is készített, majd a Mokka stúdiójában is tisztázta a helyzetet.

“Sajnos rosszul jött ki a dolog. A korona a fejemen maradt, miközben félmeztelen voltam, de ez két külön téma volt. Az emberekhez viszont csak ez a kivágott kép jutott el. Ha nincs a felháborodás, valószínűleg nem láttam volna be, hogy hibáztam, mert én ezt nem tartottam akkora hülyeségnek. Persze ez így együtt tényleg rosszul jött ki, ezt el kell ismernem” – vallotta be Viktor, akinek rosszul esik, hogy az emberek bolondnak tartják.

“A bocsánatkérésem őszinte. Bánt, hogy azt gondolják az emberek, hogy hülye vagyok és megsérteni sem akartam senkit. Nem az volta szándékom, hogy valamit megszentségtelenítsek, egyszerűen szeretek jelmezekben járni. Ezt elcsesztem, viszont most már jó lesz, mert a bocsánatkérés után csak jó jöhet” – mondta a legjobbakban bízva az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik