Szórakozás

Varga Viktor szőrös szűz lányra vágyik

Az énekes a Szent Koronás balhéja után, újabb botrányos vágyairól vallott.

Senkiben nem maradt egy csöpp kétség sem, Varga Viktor és Cinthya kapcsolatának végleg vége. A lány éppen tegnap mesélt arról, hogy élvezi a szingliséget, és már hónapok óta nem is beszélt exével. Az énekes pedig máris arról fantáziál, hogy milyen lesz következő barátnője – írja a Bors.

Viktor az Epizód magazinnak mondta el, hogy a barna hajú lányokat részesíti előnyben, számára ugyanis ez a hajszín bujaságot sugall. Emellett még olyan részletekre is kitért, amelyeket nem biztos, hogy tudni szerettünk volna.

“Szeretem a természetes bibliai emberábrázolást. Félreértés ne essék, nem egy bokorra vágyom odalenn, de a csupaszra borotvált szemérem unalmas. A szőrnek ráadásul funkciója van, nem kell leborotválni. Erre a higiénia miatt is szükség van” – magyarázta a nyilvánosan meztelenkedő sztár, majd hozzátette, az igazi, egy szűz lány lenne számára.

“Nem szeretem azokat a nőket, akik túl sok férfival voltak együtt, de nem a féltékenység miatt, inkább higiéniai szempontból. A szűz lányok ráadásul még tiszták, szeretem az angyal-típusokat.”

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik