Szórakozás

Cinthya Dictator sokkoló képekkel búcsúzott a fájdalomtól

A fotográfus lány rákbetegségét és szerelmét temette legújabb képsorozatával, ami szokásához híven elég meghökkentőre sikeredett.

Cinthya Dictator nem szégyellte bevallani, hogy nagyon megviselte a Varga Viktorral való szakítás, amit nyirokrákjának leküzdése előzött meg. A fotósnak tanuló lány ma már sokkal jobban van, saját vállalkozása beindításán dolgozik, és ahogy mondja, élvezi a szingliséget. Diplomamunkájának egyik fotósorozatában az elmúlt időszak fájdalmait örökítette meg, és úgy érzi, ezzel végre pontot tehetett a múltra.

“Ezekkel a képekkel végleg elengedtem a szakításunk és a betegségem fájdalmas emlékeit. Az egész olyan volt, mint egy szertartás: meztelenül ültem, a sugárkezeléshez kapott maszkkal az arcomon abban az ágyban, amely egykor a Viktorral közös „hitvesi” hálószobánkban állt. Egyszerre voltam sebezhető és nagyon erős, ugyanakkor magányos is” – mesélte a Borsnak Cinthy, aki az egyik képen menyasszonyi ruhában merészkedett a jeges Lupa-tóba.

“Amint belesétáltam a fagyos vízbe, nem csak a dermesztő hideg kínozta a testem, a lelkemben okozott sebek is felhasadtak” – vallotta be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik