Szórakozás

Nacsát is zavarja Bagi Iván hízása

A parodista az elmúlt hónapokban komoly súlyfelesleget szedett fel, az eddig játszott karaktereit is kihízta. Most komoly fogyókúrába kell kezdenie.

Bagi Iván az elmúlt hónapokban ájulásig dolgozott, alig jutott ideje magára. Elmondása szerint hanyagolta az addig megszokott edzéseket, és az étkezésére sem figyelt annyira, aminek meg is lett az eredménye. A parodista jókora súlyfelesleget szedett fel, és ezt kollégái sem nézik jó szemmel.

“Úgy húsz kilót híztam mostanára, jelenleg százkilós lehetek. Ez talán nem hangzik nagyon soknak, de pont elég ahhoz, hogy az összes régi karakteremet elveszítsem. A paródiákhoz fontos, hogy a kinézetem is hasonlítson az utánzott személyre, így azonban ez nem megoldható. Korábban például mindig Vajna Timit formáltam meg, de most cserélnünk kellett Olivérrel, így Andy Vajna leszek a Szálka szilveszteri adásában” – mondta a Hír24-nek Bagi Iván.

“Olivért és a műsor rendezőjét is zavarja a hízásom, mert így sok dolgon változtatnunk kellett az utolsó pillanatban. A parodizált világsztárokban, dalokban és akciójelenetekben bővelkedő műsort alaposan át kellett dolgozni miattam. Ez nem mehet így tovább, úgyhogy eldöntöttem, hogy tavaszra visszanyerem a régi formámat. Így remélhetőleg újra Timi lehetek Andy helyett” – tette hozzá nevetve Iván.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik