Szórakozás

Tóth Vera mentette meg Bagi Ivánt

A parodistának egy technikai probléma miatt élőben kellett Vera hangján énekelnie, de ez nélküle nem ment volna.

Bagi Iván és Nacsa Olivér műsorában, a Szálkában csütörtökön Tóth Verát is parodizálják majd. A Megasztár győztesét Iván formálja meg, ám nem csak a kinézetét és a beszédhangját parodizálja, hanem énekelni is fog a hangján. Ilyenkor a parodista énekhangját mindig előre rögzítik, és a színpadon csak bejátsszák. Egy technikai probléma miatt azonban ezúttal elkeveredett a felvétel, így rögtönöznie kellett.

“Még sosem volt, hogy élőben kellett énekelnem a műsorban egy másik ember hangján, főleg nem egy ilyen kaliberű női énekesén. Féltem, hogy felsülök mindenki előtt, de Vera nagyon rendes volt, és felajánlotta a segítségét. Végül együtt álltunk ki a színpadra, és ketten énekeltük el a Sorskerék című dalt. Ő egy igazi profi, zseniális és jószívű énekesnő” – mondta a Hír24-nek Bagi Iván. Tóth Verának egyáltalán nem okozott problémát, hogy be kellett ugrania a műsorba, szívesen énekelt a parodista oldalán.

“Iván nehezen állt ki énekelni, én is zavarban lettem volna a helyében. Aztán végül amikor beálltam mellé, annyira felbátorodott, hogy én szinte csak a vokalistája voltam. Nagyon jól éreztem magam a felvételen, Iván és Olivér nagyon viccesek, és egyáltalán nem bántottak meg a paródiájukkal” – árulta el Vera.

Fotó: Bagi Iván

Ajánlott videó

Olvasói sztorik