Szórakozás

Bagi Iván elájult a forgatáson

A parodista rosszul lett a kimerültségtől a Szálka forgatásán, szerencsére nem történt komolyabb baj.

A Hír24 úgy értesült, hogy Bagi Iván néhány napja rosszul lett és elájult a Szálka holnap adásba kerülő karácsonyi adásának felvételén. A stábtagok arról számoltak be, hogy a parodista az öltözőjében tartózkodott, amikor hirtelen legurult a székéről. A körülötte lévők nagyon megijedtek, Iván ugyanis néhány másodpercig teljesen eszméletlen volt. A parodista már jobban van, telefonon mesélt a történtekről.

“Már három hete napi 14-15 órát dolgozom, a tévéfelvételek és fellépések miatt nagyon kimerültem. Éreztem, hogy fáradt vagyok, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, aztán a testem sztrájkba lépett” – kezdte Bagi a Hír24-nek.

“Az öltözőmben ültem, amikor egyszer csak leestem a székről. Én már csak arra emlékszem, hogy Olivér és néhány kolléga ébresztget, meg hogy beütöttem a fejem. Szerencsére nem kellett mentőt hívni, jobban lettem és tudtuk folytatni a munkát. Még a következő vendég, Radics Gigi sem vett észre rajtam semmit” – mondta a Hír24-nek Bagi, akinél később nem tért vissza a probléma, egyedül fejének napokig tartó sajgása emlékeztette az incidensre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik