Szórakozás

Jó modort tanul Kulcsár Edina

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2014. 12. 29. 07:50

A világ második legszebb nője egy szakembertő lesi el a helyes viselkedési formákat.

Korábban a témában:

Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgyeként az elkövetkezendő egy évben az egész világot bejárja, és hazánkat képviseli. Királynőként először Közép-Amerikában tesz látogatást, ahol meggyilkolták Miss Hondurast és testvérét. 

“Schiffer Miklós lesz a mesterem, akitől nagyon sok mindent tanulhatok, ő a szakmája legjobbja. Hasznát veszem a tanácsainak, hiszen állami vezetőkkel és magas rangú tisztviselőkkel találkozom a jövőben. Ezek új helyzetek lesznek számomra, szeretnék helytállni minden alkalommal. Pontosan tudni fogom, melyik eseményre milyen ruha illik, melyik menühöz milyen bort kell fogyasztani, azt is megtudtam, hogy nem illik ‘önözni’, a ‘maga’ a helyes” – mondta a Borsnak Kulcsár Edina, akinek oktatója politikusok és üzletemberek öltözködési tanácsadója, aki semélyes kapcsolatba került Pierre Cardinnel és Yves Saint-Laurenttel, egyik öltönyét pedig személyesen Giorgio Armani dedikálta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.