Szórakozás

Párja emelte ki a szegénysorból Kulcsár Edinát

Kulcsar-Edina(960x640).jpg (Kulcsár Edina)
Kulcsar-Edina(960x640).jpg (Kulcsár Edina)

A szépségkirálynő nagyon hálás vőlegényének, aki segített neki álmai megvalósításában. Nehéz gyerekkora ellenére Miss Európa imádja édesanyját és dédijét is.

Kulcsár Edina lett a második legszebb a világszépe versenyen, azonban hosszú út vezette őt a koronáig. A Miss World első udvarhölgye a Frizbiben mesélt bővebben gyerekkoráról, a szegénységről, amiben évekig élt, és arról is, mennyi mindent köszönhet párjának.

Edinát édesanyja – akit annak idején szülei eldobtak maguktól, és nagymamája nevelte fel – fiatalon szülte meg, így inkább legjobb barátnőként gondol rá. Dédnagymamája az, aki igazából felnevelte, és most is nagyon közel áll hozzá. A szépségkirálynő azt is elárulta, már gyerekkorában rettegett attól, hogy elveszíti dédijét, de bízik benne, hogy még sokáig vele maradhat. Attól viszont, hogy gazdag férfiak csavarhatják el a fejét, Edina egyáltalán nem fél, hiszen fontos neki párja, aki kiemelte a szegénységből.

“Ő hozzájárult a sikeremhez. Ő hozzám tartozik, úgyhogy együtt húztunk el” – mesélte mosolyogva a szépségkirálynő vőlegényéről, akivel egyébként már öt éve együtt van, de az esküvőre még kicsit várniuk kell. Edina abban is biztos, nem fog kísértésbe esni az esetlegesen felbukkanó gazdag rajongók ajánlataitól.

“Engem nem érdekel a pénz. Engem az érdekel, amit én el tudok magamtól érni; és Mátéval, a párommal. Szerintem pont a gyerekkoromból kifolyólag, és azért, mert apa nélkül nőttem fel… lehet, hogy egy kicsit régimódi vagyok, de én azt látom normálisnak, hoyg megadjam a gyerekeimnek majd azt, ami nekem nem adatott meg.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik