Szórakozás

Ördög Nóra és Győzike is megdöbbentette a tévénézőket

A kereskedelmi csatornák képernyősei nem kis meglepetéseket okoztak idén.

Tévéműsorok jöttek és mentek ebben az évben; elindultak, megszűntek és újjászülettek, de a legnagyobb visszhangot mégiscsak a a legismertebb tévések döntései, vagy épp azok következményei kapták a celebhírek között 2014-ben.

Ha egy top5-öt szeretnénk felállítani a legmegdöbbentőbb hazai tévés váltásokról, akkor mindenképp helyet kapna a listán Berki Krisztián, aki az Édes Élet főcelebjéből lett egy reality műsorvezetője. Berki először a FEM3Cafe műsorvezetői székét foglalhatta el, majd pedig at újjáéledő valóságshow, az Éden Hotel házigazdájának szerepét bízták rá a műsor készítői.

Fotó: FEM3

A képzeletbeli rangsor negyedik helyén Szabó Zsófi állhatna, aki több éves szereplés után hagyta ott a TV2-n futó Jóban Rosszban sorozatot, hogy az RTL Klub színeiben először a dzsungelben ázzon-fázzon, aztán pedig az After X-et vezethesse, kisebb-nagyobb sikerrel.

Fotó: RTL Klub

Győzike mindenképp megérdemel egy dobogós helyezést, mivel hetekig témát adott a sajtónak az Édes Élet forgatásán nyújtott alakításával. Gáspár Győzőt azonnali hatállyal rúgta ki a TV2, miután állítólag megrángatott egy stábtagot. Az ezt követő hercehurcát nem is idéznénk fel újra, a lényeg az, hogy a csatorna végül visszavette a showmant, de a műsor nem sokra rá lekerült műsorról. Az időközben az RTL-en pár pillanatra feltűnő Győzikétől most többmilliós kötbért követel a csatorna, akinek így állítólag még a karácsonyozása is odalett.

 Fotó: TV2

Második legmeglepőbb változásnak a TV2-től az MTVA-hoz szegődő Tatár Csillát jelölnénk, aki 12 év után döntött úgy, hogy munkahelyet vált. A reggeli műsorból felállva így rögtön egész estés show háziasszonyává válhat a nehéz évet maga mögött tudható műsorvezető, akit exkollégái nem túl méltó módon búcsúztattak.

Fotó: TV2 

Kétség sem férhet hozzá, hogy a legnagyobb port Ördög Nóra bejelentése kavarta, aki az RTL Klub egyik legismertebb arcaként szegődött el a konkurens csatornához, és lett rögtön a vadiúj tehetségkutató, a Rising Star háziasszonya. Az akkor még várandós műsorvezető kapott hideget-meleget, még egykori kollégái sem kímélték. Az immár kétgyermekes Nóra – talán Majka társaságától felbátorodva – meglepően kinyílva látható és hallható azóta vasárnaponként a TV2-n.

Fotó: TV2 

Önök melyik híresség döntésén, előrelépésén vagy bukásán lepődtek meg leginkább, illetve ki az, akit nézni fognak, bárhová is igazol a későbbiekben? Kérjük, írják meg véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik