Szórakozás

Most már biztos: Tatár Csilla az MTVA-hoz igazolt

A közmédia megerősítette a hírt, mi szerint a TV2 műsorvezetője a jövőben az ő csapatukat erősíti.

Tatár Csilla 12 év után döntött úgy, hogy megválik a kereskedelmi csatornától. A szőke tévés az évek során végigjárta a ranglétrát, ám a Mokka reggeli műsoránál nem tudott nagyobbat ugrani. A TV2 ugyan rá bízta a tavalyi szépségkirálynő választás, A Királynő háziasszonyi szerepét, további nagy volumenű műsoraikban azonban nem számoltak Csillával, helyette elcsábították az RTL Klub-tól Ördög Nórát. Valószínűleg ez tehette be a kaput a válófélben lévő képernyősnél.

Tegnap este már megindultak a találgatások, hogy Tatár Csilla az M1-en hamarosan rajtoló A Dal-ban kap majd szerepet műsorvezetőként. Jelenlegi kollégája, Kárász Róbert el is ejtett egy megjegyzést erre vonatkozóan, most azonban már biztos, hogy Csilla az MTVA színeiben folytatja.

A közmédia megerősítette a hírt, további fejleményeket pedig karácsony utánra ígértek:

“A műsorvezető a közmédiát választotta és szakmai kihívásnak tekinti új feladatait, szerződését már aláírta az MTVA-val. Tatár Csilla műsoros feladataival és szerződésével kapcsolatban az MTVA 2014. december 27-én ad bővebb felvilágosítást” – írja a hirado.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik