Szórakozás

Nem kímélték a kommentelők Szabó Zsófit

Az X-Faktorban először műsorvezetőként megmutatkozó színésznő sok kemény kritikát kapott a Facebookon; még saját rajongói többségének sem tetszett tegnapi alakítása.

Szabó Zsófi az afrikai dzsungel megpróbáltatásai után tegnap már teljes pompájában debütált az RTL Klub tehetségkutatójának színpadán. A műsor során az érezhető – és érthető – izgalom mellett Zsófi kissé (nagyon) túljátszotta és túlhangoskodta a konferálásokat, ráadásul egy-két kínos bakiba is sikerült beleszaladnia.

Emlékeznek még, amikor a szőke színésznő Krasznai Tündének tartott rögtönzött magyarórát az ikes igék helyes és helytelen használatáról? Nos, ezzel szemben a tegnapi adásban Zsófinak sikerült egy “szavazik” szót kiejtenie a száján, ami az előzmények ismeretében valóban derültségre adhat okot.

Fotó: RTL Klub 

No de a kommentelők nem csak nevettek, hanem mérgelődtek is az új műsorvezető jelenlétén. Az alábbiakban a Hír24, az X-Faktor és Szabó Zsófi Facebook-oldalára érkezett hozzászólásokból válogattunk.

“A műsorvezetés egy szakma. Meg kellene tanulni, mielőtt elvállal egy ilyen melót. Hiába színesznő valaki. A média másik iparág.”

“Nem tetszik a stílusa,erőltetett, nem természetes. Túljátssza magát!”

“Picit kevesebb kényszer röhögés és akkor cool lesz.”

“Zsófika nagyon nem oda valo… maradt volna a dzsungelben örökre.”

“Sajnos Bencének és Zsófinak sincs egyéni stílusa. Ez hiányzik a műsorból. Anno Sebestyén Balázs humorral, egyéniséggel fűszerezte a műsort!”

“Zsófi egyszerűen szörnyű. Erőltetett, affektáló, nincs megfelelő tartása egy nagy-színpadra.”

“Zsófi a profiktól nagyon messze van az aranyostól meg még inkább…….idegesítő és túlprodukálja magát …. nem műsorvezetőnek való..”

“Jobban jártak volna Zsófi nélkül, nincs benne semmi ami oldaná a feszültséget két szám között. Nem való oda, nem elég könnyed, nem elég laza.”

Fotó: Facebook

Persze azért a negatív kritikák tengerében találni olyan kommentelőket is, akik igenis meg vannak elégedve Zsófi műsorvezetői bemutatkozásával. Ebben pedig élen jár barátnője, Sarka Kata, aki természetesen védelmezte gyermeke keresztanyját a közösségi oldalon.

“Én azt gondolom, hogy ember legyen a talpán, aki élete első élő egész estés showműsorát így levezeti! Azt hiszem, hogy itt egyikőnk sem tudná utána csinálni! Ilyenkor az embernek nem a rosszindulatra van szüksége, hanem a sok-sok bátorító, bíztató szóra!” – írta Kata. És íme, ezért mutatunk pár valóban bíztató hozzászólást is:

“Nagyon ügyes voltál Zsófi!!Csak így tovább!!”

“Szerintem pedig a műsorvezetést a gyakorlatban kell mindenkinek megtanulnia, úgyhogy a sok nagyokos fogja egy kicsit vissza magát. Izgult Zsófi, mégis kitűnően teljesített az első megmérettetésén. Ne hasonlítsátok Nórihoz, Ő SEM PROFIKÉNT kezdte. Zsófi, szerintem szerethető voltál és vetted az akadályt. Gratulálok, Zsófi!”

“Szerintem ügyes volt. Kíváncsi lennék, ha másnak kellene kiállnia ennyi ember elé élő adásban vajon hogyan menne neki?”

“Szép , csinos, fiatal, mozgékony, beszédes, nekem nagyon tetszett…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik