Szórakozás

Sírva búcsúzott a Mokkától Tatár Csilla

A műsorvezető számára a mai volt az utolsó nap a TV2-nél, jövőre a közmédiánál folytatja.

A nemrég elvált, de máris kétgyermekes üzletemberrel járó Tatár Csilla néhány hete felmondott a TV2-nél, ám a csatorna nem tekintett el a felmondási időtől, és még karácsonyra is beosztotta a műsorvezetőt. Csilla ma, december 23-án volt látható utoljára a Mokka műsorvezetőjeként, partnere az a Kárász Róbert volt, akinek néhány napja még azt mondta, hogy “reméli, itt fog megrohadni“.

A szőke műsorvezető az egész adást profin vezette le, nem lehetett érezni a sértettséget és a tétnélküliséget. Ugyanúgy beszélgetett a vendégekkel mint mindig, búcsúzásra is csak a műsor legvégén került sor.

“Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem önökkel, nekem ez volt az utolsó adásom. Nem akarok sírni, de azért egy kicsit nehéz. Nagyon szépen köszönöm, hogy velem voltak” – mondta a műsor végén Tatár, aki ezután sírva búcsúztatta az elmúlt éveket.

Tatár Csilla hét évig dolgozott a TV2-nél, és 2011 óta vezette a Mokkát. 2015-től az MTVA-hoz igazol, a híresztelések szerint 1,5 milliós fizetésért ment át a köztévéhez.

Csillát kollégája, Dudás Ádám a Facebookon búcsúztatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik