Szórakozás

Csúnyán beszólt adás után Kárásznak Tatár Csilla

A műsorvezetők élő adásban kezdték a civakodást, akkor még inkább csak élcelődve. A kamera leállása után azonban kemény szavak is elhangoztak.

Mióta kiderült, hogy Tatár Csilla elhagyja a TV2-t, és az MTVA műsorvezetője lesz, azóta már nem egyszer fordult elő, hogy Kárász Róbert a Mokka élő adásában tett fura megjegyzést. Először “nagyon magyar tévésnek” titulálta Csillát műsorvezetőtársa, tegnap pedig új szerelmének csillagjegyéről faggatta, ami láthatóan kínosan érintette a válófélben lévő műsorvezetőt, aki végül el is eresztett, egy “Várom, hogy soha többé ne dolgozzak veled” visszavágást.

Azonban a Blikk úgy értesült, a reklámblokk alatt minden eddigi sérelméért beolvasott a szelíd hangú műsorvezető Kárásznak.

“Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még tíz év múlva is itt leszel ebben a székben” – hangzott el állítólag a stúdióban mindenki legnagyobb döbbenetére.

“Vannak olyan helyzetek, amikor az ember kicsit érzékenyebben reagál, ez most az elmúlt napok eseményei miatt minden bizonnyal ilyen volt. Robi mindig szeretett csipkelődni, de az elmúlt néhány napban ez túlment a vicc határain, de műsorvezetőként törekszem arra, hogy a nézők a feszültségből ne vegyenek észre semmit. A magánéletnek nincs helye a kamerák előtt” – mondta el Tatár Csilla a lap megkeresésére. Kárász Róbert is elmondta véleményét:

“Kommentálni nem szeretném azt, ami történt, de fontosnak tartom elmondani, hogy nagyon szerettem és szeretek Csillával dolgozni. Az pedig, hogy zrikáljuk egymást, bevált dolog nálunk. Én egy ilyen pali vagyok, és töredelmesen bevallom, ez csak olyan munkatárs esetében működik, akit kedvelek.”

Fotó: TV2/ Mokka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik