Szórakozás

Tatár Csillát karácsonyra is beosztotta a TV2

Még december 23-án is Tatár Csillának kell vezetnie a Mokkát, így tölti ki a felmondási idejét.

Megterhelő napokat kell még átélnie a 1,5 millióért az MTVA-hoz igazolt Tatár Csillának a TV2-nél. Több kollégájától kap bántó megjegyzéseket, még élő adásban is belémarnak. Persze ő sem hagyja magát, mégis nagyon nehéz lelki teher nehezedik rá válása és munkahelyváltása miatt.

Ráadásul míg a TV2-nél Vujity Tvrtkot mindenféle kötelezettség nélkül elengedték, addig Csilla minden percét kitölti felmondási idejének. Mosolyognia és szerepelnie kell még karácsony előtt is, 22-23-án is vezeti majd a Mokkát.

“A munkaszerződésem részleteiről nyilván nem beszélhetek, de minden munkáltatónak, így a TV2-nek is joga van a felmondási időben rendelkeznie a munkavállalóról. A csatorna igényt tartott arra, hogy ezt az időt az eredeti beosztásom szerint töltsem ki, de természetesen én sem hoztam volna őket adásveszélyt okozó helyzetbe. Rákérdeztem, hogy jó ötlete-e adásba ülni ebben a helyzetben, azt a választ kaptam, hogy miért ne lenne” – mondta a Borsnak Csilla.

A TV2 szerint egyébként ez másképp történt: a szóvivő szerint a felek megállapodtak a felmondási idő teljesítésében és időtartamában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik