Szórakozás

Tatár Csilla: Örökké gyászolni fogom a kisbabánkat

A műsorvezető először és utoljára beszél élete legfájdalmasabb tragédiájáról.

Tatár Csilla élete fenekestül felfordult az elmúlt hónapokban. Férjével, Gönczi Gáborral kilenc év után döntöttek a válás mellett, munkahelyén pedig felmondott, hogy az MTVA-hoz igazolhasson. Az őt ért támadásokat egyre csak tűri, de van egy téma, ami különösen érzékenyen érinti: “Az elmúlt hetekben ott rúgtak belém, ahol a legjobban fájt” – vallotta a Storynak Csilla, arra utalva, sokszor vádolják azzal, a karriert választotta az anyaság helyett. Pedig erről szó sincs.

“Vannak elviselhetetlenül nehéz pillanatok, a változás sok feszültséggel jár. Sejtettem, hogy ez nem lesz könnyű időszaka az életemnek. De csak egy életünk van, és ebben kell megtalálnunk önmagunkat, a boldogságunkat. Az elmúlt két évben a jó mellett sajnos történtek velem valóban nagyon rossz dolgok is, és ez a mostani időszak ennek tulajdonképpen a csúcspontja. Mérlegelnem kellett, és sok nehéz döntést meghozni az életem gyakorlatilag minden területén, mert most éreztem azt, hogy elfogyott az erőm, nem bírom már tovább. Azt hiszem, őszinte mosollyal fogok koccintani arra, ha ennek az évnek végre vége lesz… Ilyen rossz évem még sosem volt” – mesélte a műsorvezető.

Tatár Csilla őszintén mesél az e heti Story magazinban meg nem született gyermekéről, és arról, hogyan volt képes feldolgozni magzata elvesztését.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik