Szórakozás

Eladják a házukat és felmondanak Tóth Andi szülei

Az X-Faktorban aratott győzelmével Tóth Andi az egész családja életét megváltoztatta. A 15 éves felfedezett szülei is Budapesten kezdenek új életet.

Vasárnap este kiderült, hogy az X-Faktor 2014-es szériáját a 15 éves nagyváradi Tóth Andi nyerte. A tehetségkutató hazai történelmének legfiatalabb győztese alig talált szavakat, amikor a Hír24 munkatársa az eredményhirdetés után kérdezte.

“Ezt nem lehet szavakban kifejezni. Tényleg, ez olyan érzelem, hogy hiába mondod erre az egészre, hogy jó érzés vagy fantasztikus érzés, mert az annál is több. Rendkívülien, fantasztikusan remek érzés, hogy úgy állhatok itt, mint a 2014-es X-Faktor győztese” – kezdte Andi, aki már tudja, hogy csak most kezdődik számára a komoly munka.

“Most karácsonyra hazamegyek és aztán visszajövök. Dalokat fogok írni, dalokat fogok íratni, albumaim és fellépéseim lesznek. Mindenkit nyaggatni fogok azért, hogy ezek megtörténjenek. Mindenképpen Budapesten szeretném folytatni az életemet, mert nem szeretnék eltűnni. És nem szeretném, hogy a rajongóim úgy vegyék, hogy én csak ezt akartam, ez volt az álmom, és most aztán vége, ennyi volt. Nekem nem. Szeretném minél hamarabb elkezdeni ezt az egészet. Nagyon sok mindenért nem éri meg visszamennem Nagyváradra. Otthon nem sok barátom van, talán összesen három. Sok értelmét nem látom annak, hogy ott éljek tovább” – árulta el Andi, akiért szülei is az X-Faktor stúdiójában szurkoltak.

Fotók: Hír24/Berecz Valter

Tóth Magdolna és Tóth Róbert örömkönnyektől kisírt szemmel újságolták, hogy most a család élete is teljesen megváltozik.

“Pestre fogunk költözni, bár azt még nem tudom, hogy oldjuk majd meg mindezt. Andi már elvégezte a kilencedik osztályt, most lenne tízedikes, csak kihagyott egy évet a verseny miatt. A következő tanévet már minden bizonnyal egy budapesti iskolában kezdi. Addig még nekünk is van dolgunk, ugyanis el kell adnunk az erdélyi házunkat, és egy újat kell találnunk itt. Emellett a férjemmel fel kell mondanunk a munkahelyünkön, én egy cipőfelsőrészeket gyártó cégnél dolgozom, Robi pedig sofőr. Amíg ezeket elintézzük, Andira valószínűleg az egyik nagymamája vigyáz majd” – újságolta a Hír24-nek Magdolna, aki hozzátette: reméli, hogy kislánya nem fog megváltozni, és ugyanilyen szerény marad.

Tóth Andi már azt is tudja, hogy mihez kezd a sok nyereménnyel, amelyet a műsor elején még nem is igazán szeretett volna. Akkor azt mondta, hogy az autóhoz még kicsi, a pénzzel pedig nem tud még bánni. Azóta megtalálta a megoldást.

“Nem nyúlok ahhoz a 12 millió forinthoz, amit havonta kapok. A 10 millió forintot persze a zenére és mindenféle zenei dologra fogom költeni, az autót pedig a bátyámnak adom. Ő most csinálja a jogosítványt, és ha meglesz neki, akkor neki adom. Az utazás pedig még fogalmam sincs, hogyan fog megtörténni. Én az unokahúgommal szeretném, csak ő még 13 éves, szóval ez így nem valószínű, hogy összejön” – tette hozzá Andi, akire az elkövetkezendő napokban rengeteg teendő vár: próbák, fellépések, tévéinterjúk töltik majd ki az idejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik