Szórakozás

Bréking! Megvan az X-Faktor győztese

Tóth Andi (Tóth Andi)
Tóth Andi (Tóth Andi)

Bejöttek a jóslatok és a papírforma. Három és fél hónapnyi izgalom és munka után a 15 éves Tóth Andi nyerte az X-Faktor ötödik szériáját, amivel beírta magát a magyar tehetségkutató történelmébe.

21.59 És akkor most Andi újra előadja a győztes dalt, már amennyire… Időközben  a többi döntős is elözönli a színpadot, a fiatal tehetség továbbra is zokog. Minden bizonnyal most jött ki rajta a több hónapnyi feszültség, hiszen ezelőtt egyszer sem pityergett.

21.54 Tóth Andi nyerte a 2014-es X-Faktort!!! Ő a tehetségkutató legfiatalabb nyertese! A 15 éves kislány már percek óta zokog, még mindig nem hiszi el, hogy mindez megtörtént vele. 

21.48 Friss info a helyszínről! Fotósunk lencsevégre kapta Magdi anyust, pont beesett a végére Nyertes Zsuzsával együtt. Vajon ők kinek drukkolnak? Már csak pár perc és kiderül.

 Fotók: Berecz Valter

21.45 A 25 pluszos kategória korábbi kiesője, Kállai-Kiss Zsófi vagy terhes vagy kibabrált vele a stylist…

21.43 A 12 döntős ismét együtt énekel az X-faktor színpadán. Ez már a búcsúdal! Hamarosan eredményhirdetés.

21.27 Az X-Faktor első győztese, Vastag Csaba adta elő egyik számát

21.24 Gabi szerint Julinak íródott a győztes dal! Van egy tippünk, hogy ő kinek szurkol. Még Szikora is fejet hajtott az előadás előtt és szurkolt. A dícséretért egy kusza cuppantást is kapott Little G-től.

21.13 A 2014-es X-Faktor győztesének írt dalt előadja Andi, közvetlenül utána pedig Juli is. Az idei nóta nem lett túl ütős, bár nagy valószínűséggel mindkét lány szívesen elénekelné még egyszer.

20.56 Szikora tavaly a ByTheWay-jel az utolsó pillanatban bukott el – a srácok másodikak lettek. Most azt mondja nincs megérzése (na nee, biztos van) és nem lehet megszokni ezt az érzést. Alföldi értékelésében kiemeli, soha nem gondolta volna, hogy egy Lady Gaga számra fog ugrálni (Juli adta elő néhány perce).

20.48 Andi: Show must go on. Istenes nagyon cukinak tartja, hogy először látja sírni a kislányt, aki örömkönnyeket hullat.

20.44 Juli harmadik dalát is előadta, láthatóan megnövekedett magabiztossággal. Gabi mint egy ősasszony őrjöng: “Ezaz csajszi, ezaz csajszi…”

20.40 Még soha nem volt olyan a magyar X-Faktor történetében, hogy két nő álljon a döntőben.

20.34 Horányi Juli ismét örömmámorban fetreng a földön, Benji emelt fővel és mosolyogva búcsúzik.

20.33 Tóth Andi a legjobb kettő között, eddig papírforma

20.30 Még egy perc van a szvazás megállításáig, és kihirdetik a harmadik helyezetett. Lerágjuk a tíz körmünket.

20.25 Kevin az X-Faktorba is visszatér!!! Akik tavaly hiányolták a Reszkessetek betörőket, azok most dupla adagban megkapják az RTL Klubtól. A film betétdalát a ma este egyik extra fellépője, a tavalyi nyertes, Danics Dóra énekli egy kórussal megtámogatva.

20.04 Horányi Juli magyarul énekel. Legyen ünnep. Gabi köszöni az élményt, közben megint elcsuklik a hangja. Ma már másodszor, ráadásul megint a szőke énekesnő dala után. Szikora pedig mindent megadna, ha láthatná a pici Julit.

19.59 Benji belenyúlt a tutiba. Az “All I want for Christmas is you” klasszikusával mindenkit riszálásra és jókedvre késztet. Gabinak nem is kell más karácsonyra csak a tinisrác,nyihaha…

19.53 Jön a második kör a karácsonyi dalokkal. Megint Tóth Andi nyit, a Train – Shake up Christmas című számát angolul kezdi, amjd magyarul folytatja. A zsűri örül, hogy megint kislányá változott.

19.33 Horányi Juli megint fehér ruhában, zöld kezekkel jelel és énekel. (Még mindig tátott szájjal nézem, személyes kedvenc ez a dal mióta először hallottam tőle.) Gabi fél órát bírt sírás nélkül, mindenki állva tapsol. Alföldi még jobban elszállt, mint múltkor. Szikora szerint Juli megsimogatta a Tha Shudras frontemberét…

19.26 Benji örül, hogy esélye van nyerni. Megint egy szál gitárral állt a színpadra. Az előadás után Tóth Gabi magához hívta egy puszira. 

19.18 Az első körben a finalisták a castingon előadott dalaikat éneklik el újra. Tóth Andi kezd egy Hooligans számmal.

19.08 Istenes Bence ma szürke alsógatyát vett fel.

19.00 A jelenlegi állás szerint az első helyen álló énekes a nézői szavazatok 49,32%-át birtokolja, a második 26,47%-ot, a harmadik pedig 24,21%-ot. A műsor felénél az utolsó helyen álló versenyzőtől elbúcsúznak.

18.55 A finálé a 12 döntős közös produkciójával elkezdődött. Kocsi Tibi: Meglepetés című számát adták elő. Bence ígéri, hogy az előző négy évad nyertesei mind feltűnnek majd az este folyamán.A verseny során Andi most először izgul, nagyon szeretné, ha a műsorvezető a mai est folyamán kétszer is kimondaná a nevét.

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatója, az X-Faktor szeptember 6-án startolt el. A sok-sok jelentkező közül már csak hárman vannak versenyben. A fiúk kategóriájából, Alföldi Róbert mentoráltja: Benji, a 25 év felettiek csapatából, Little G mentoráltja: Horányi Juli, valamint Szikora Róbert 15 éves lánya, Tóth Andi küzdenek a győzelemért. Kezdődjön a show!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik