Szórakozás

Egy zavart férfi támadt rá Benjire

Az X-Faktor finalistájának ijesztő élményben volt része. Egy idegen alak elől kellett menekülni, aki üldözőbe vette, és elképesztő dolgokkal próbálkozott.

Benji félelmetes kalandjáról mesélt a Vasárnapi Blikknek. Egy őrült férfi zaklatta, aki elől éppen, hogy csak meg tudott lógni. Az eset után még sokáig sokkos állapotban volt.

“Siettem a lakásból az RTL-be próbálni, és a szokásos útvonalon elindultam a parkolóház irányába, ahol a kisbusz szokott várni minket. Útközben figyelmes lettem egy eléggé furcsa fazonra, akin látszott, hogy részeg, de azt sem tartom kizártnak, hogy drogos volt. Először angolul kezdett hozzám beszélni, hogy „Benji, I know you”, aztán hirtelen rájöhetett, hogy tudok magyarul, mert úgy folytatta. Nem foglalkoztam vele, siettem a parkolóba, de jött utánam és nem hagyott békén. A többiek ott vártak, elindultuk felfelé a parkolóház emeletére, de ő követett bennünket. Én vagy három emeletet szaladtam felfelé, úgy hallottam, hogy lemaradt és már a többiekhez beszél” – mesélte a top3-ba került énekes.

 Fotó: RTL Klub

Az eseményeknek a tehetségkutató többi versenyzője is szemtanúja volt. Horányi Juli elmondta, hogy a férfi még pénzt is ajánlott azért, hogy Benjivel tölthessen egy éjszakát, sőt miután mindannyian beszálltak az utóba, a pasas a kocsi elé vetette magát.

“Amikor megérkezett Benji, egy ember követte, aki láthatóan nem volt beszámítható. Nagyon zavart volt a tekintete, féltem, hogy esetleg nekünk támad. Benji hirtelen eltűnt, az alak pedig hozzánk beszélt tovább. Nem lehetett levakarni, a kocsiig követett minket. Azt is mondta, szóljunk Benjinek, hogy százezer forintot ad egy éjszakáért. Már vette is elő a tárcáját, amiből lógott ki egy köteg pénz. Mi már a kocsiban ültünk, amikor a parkolóház lépcsőháza felől előkerült Benji. Odahajtottunk érte, de a férfi futott a busz után, épp hogy csak be tudtuk zárni az ajtót, miután beugrott Benji” – részletezte Juli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik