Szórakozás

X-Faktor: Kiderült, ki nem lesz ott a holnapi döntőben

A ma esti élő show négy énekese közül, közvetlenül a finálé előtt Nagy Ricsinek kellett távoznia a versenyből.

Istenes Bence cézárként való bevonulása nyitotta meg az X-Faktor Finálé-hétvégéjét. A műsorvezető cik hatásos bevonulása után a mentorok is megérkeztek; Tóth Gabi megjelenése mellett pedig nemigen lehet elmenni szó nélkül. Az énekesnő ezúttal alul-felül kivillantotta bájait, úgy egyébként pedig vörös démonnak öltözött. Még mindig bongyorka frizuráját Bence VV Fanni hajához hasonlította, amit Gabi értetlenkedve fogadott.

Hamar jönnek is a produkciók, először a mentorok kedvenc dalaival lépnek színpadra az énekesek. A kisfilmjében még magában nagyon bizonytalan Nagy Ricsi kezd, és Gabi véleménye szerint “intelligensen” énekelte el Robbie Williams dalát. Horányi Julinak nagyon fog hiányozni a verseny, és Little G. Előadását aztán Alföldi tollpiheként jellemezte, és Gabi is üdvözölte a visszatérő “letisztult” Julit.

Tóth Andi szerencsésnek tartja magát, hogy ennyi idősen már tudja, hogy mit szeretne, pláne, hogy lehetőséget is kapott hozzá. A Cabaret újragondolt koreográfiája lenyűgözte a mentorokat, Szikora szerint mentoráltja nemzetközi szinten énekelt. Benji kisfilmjéből az derült ki, hogy a fiú a műsornak köszönhetően kapta vissza szüleit, akikkel eddig nagyon kevés időt töltött együtt. Ha én rózsa volnék című dalával a múltkori hatást érte el a mentoroknál: mindenkinek nagyon tetszett, Little G szerint hitelesen énekelt.

 
A reklám után új dalokkal érkeztek az énekesek. Nagy Ricsi egy Edda slágert értelmezett újra- ahogy ezt tőle már megszokhattuk. Ez is bejött a mentoroknak, bár úgy tűnik ez már nem az a szakasza a versenynek, ahol igazi komoly kritikákra lehetne számítani. Horányi Juli Alföldi szerint egészen újat mutatott meg magából; Gabi szerint az énekesnő magáévá tette a dalt.

Benji második dala talán nem váltott ki akkora hatást, mint az első produkció, de Gabi így is örült, hogy a fiú végre “megérkezett” a műsorba. Tóth Andi One Night Only-ja viszont megrengette a házat, akkorát énekelt benne. Egy 15 éves díva, ha létezik ilyen… A mentorok sem vélekedtek másképp, sőt Szikora Róbert Geszti Péter véleményét is tolmácsolta, aki “határtalan tehetségnek” tartja a lányt.

Sztárduettekkel folytatjuk. Nagy Ricsi – aki nem duettezhetett Keresztes Ildikóval – végül egy szintén TV2-höz köthető énekessel, Varga Viktorral énekelt. A közönségnek hallhatóan nagyon tetszett a produkció, megjegyeznénk, nekünk is. Horányi Juli pedig Fábián Julival énekelt, ami szintén remek választásnak bizonyult. 

Benji Bogival énekelte el a kicsit csapból is folyós We all című számot, ami ettől függetlenül cuki produkció volt a két fiatal énekessel. Tóth Andi a Hooligans énekesével, Csipával állt színpadra. Vastaps. Ennyi. A sokadik reklám után a négy még versenyben lévő énekes közös produkcióval érkezik. Majd pedig az extra produkcióval folytatódik a show: Szabó Balázs bandája egy televíziós dalpremierrel az RTL Klub képernyőjén. 

És miután a kiesett versenyzők kisfilmben elárulták, kinek drukkolnak, már itt is vagyunk az eredményhirdetésnél. A holnapi döntő biztos résztvevői, tehát a hármas finálé tagjai: Benji, Tóth Andi és Horányi Juli. A versenytől így Nagy Ricsi búcsúzott, akit a nézők és a mentorok egyaránt állva, vastapssal búcsúztattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik