Szórakozás

Az X-Faktoros Tóth Andit drogozástól féltik

A 15 éves tehetség ellen a Facebookon indított kampányt egy ismeretlen, aki nem szeretné, hogy a lány nyerje a versenyt.

Tóth Andi az idei X-Faktor nagy esélyese. A tinédzser lány tehetségét mindenki elismeri, de akad, aki úgy gondolja, túl fiatal még ahhoz, hogy kezelni tudja a hirtelen jött sikert és a lehetséges főnyereményt. Egy ismeretlen arra szeretné rávenni az énekesnő rajongóit, hogy ne Andira szavazzanak, ugyanis véleménye szerint, annak szörnyű következményei lehetnek.

“Nem szabad megnyernie az X-Faktort! Lesznek koncertjei így is, de nem adunk több millió forintot egy faluból a fővárosba felszabadult 15 éves kislánynak! Mi lesz vele több millió forinttal a kezében, ha otthagyja végleg az iskolát, ha hetente megy koncertezni… Nagyon kérek mindenkit, ne szavazzanak Andikára, ne tegyük tönkre teljesen” – írja a lejárató kampányt indító személy, aki a botrányhősnővé avanzsált Miley Cyrushoz és a drogfüggő Macaulay Culkinhoz hasonlította Szikora mentoráltját.

Andi azonban jóval meghaladja kortársait az érettség tekintetében, amit felelősségteljes gondolkodása is bizonyít: “Ha én nyerek, a pénzt lekötöm, 18 éves koromig hozzá sem nyúlok. A sulit Budapesten fogom folytatni, nagy terveim vannak, az éneklés mellett a divattervezés is nagyon érdekel, továbbra is szeretnék ezzel is foglalkozni, otthon is ezt tanultam” – mesélte az énekesnő a Borsnak.

Fotó: Hír24/Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik