Szórakozás

Szabó Zsófit új kollégái sem kedvelik

Az RTL Klubhoz igazolt színésznő nem ápol túlságosan jó kapcsolatot újdonsült munkatársaival, és a TV2-nél sem siratják távozását.

A Bors információi szerint Szabó Zsófi lassan közutálat tárgya lesz az RTL Klubnál. Többen azt gondolják róla, hogy túlságosan is nagyképű, főleg azóta, mióta főnökei megdicsérték első szereplését az X-Faktorban.

“Beképzelt és öntelt, hiányzik belőle a kol­le­gia­li­tás. Úgy viselkedik, mint egy sztár, akit ki kell szolgálni. Akkor szaladt el vele a ló igazán, amikor dicséretet kapott az első adás után. Előszeretettel hangoztatja, hogy jövőre egy nagy show-műsorban kap szerepet” – árulta el Zsófi egyik új kollégája.

 Fotó: RTL Klub

Volt munkahelyén, a TV2-nél sem rajongtak érte túl sokan. A Jóban Rosszban egy másik színésznője, Cseke Katinka például többször is elmondta nyilvánosan, hogy nem szereti a szőke sztárt.

Zsófi új munkaadója, az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László természetesen a műsorvezető védelmére kelt, habár hozzátette, magánemberként nem ismeri.

“Amikor munka van, nagyon helyes, nagyon cuki, odafigyel a dolgokra, és jó viszonyt ápol azokkal az emberekkel, akikkel neki dolga van. Nem ismerem régóta, így nem tudom, hogy magánemberként hogy viselkedik, igazán szólva nem is érdekel, kollégaként meg vagyok vele elégedve, és szeretjük.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik