Szórakozás

Terhelhetősége és munkabírása segíthette dobogóra Kulcsár Edinát

Kulcsar-Edina(960x640).jpg (Kulcsár Edina)
Kulcsar-Edina(960x640).jpg (Kulcsár Edina)

A Miss World idei második helyezettje és mentora, Sarka Kata úgy vélik, rájöttek a siker titkára.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Kulcsár Edina lett a világ második legszebb nője, és egyben Európa szépe. A szépségkirálynő hazatérése után rögtön a repülőtéren nyilatkozott nekünk, és még Londonból is mesélt a verseny utáni érzéseiről. Most, talán túl az első sokkon, a FEM3Cafe adásában beszélt arról, mi is segíthette őt a dobogóra.

Edina szerint ugyanis a belső értékek nagyon sokat számítanak egy ilyen versenyen, hiszen minden lány gyönyörű, aki kijut oda; de az ítészek azt is nagyon figyelték, hogy ki mennyire terhelhető, hiszen ez első három helyezettre rengeteg munka vár a következő egy évben.

“Az első három helyezettnek olyan lányoknak kell lenni, akik igenis bírják a munkát, és 3-4 óra alvás után is ugyanúgy meg tudnak jelenni, és ugyanannyira mosolygósak és vidámak tudnak lenni, mert ehhez ez kell. Nem pedig az, hogy fáj a lábam, leveszem a cipőm, leülök a színpadon. Azért oda kell figyelni. De igazából csak magamat adtam” – mondta el Edina. Sarka Kata is egyetértett abban, hogy Edina azért is ért el ilyen szép eredményt, mert nem csak egy hobbiként, hanem munkaként tekintett a szépségversenyre.

Ezt olvasta már? Így áldozta fel hiúsága oltárán kislányát Kim Kardashian.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik