Szórakozás

Kulcsár Edina kicsúszott Sarka Kata kezéből

Sarka Kata, Hajdú Péter és Kulcsár Edina (Sarka Kata, Hajdú Péter, Kulcsár Edina)
Sarka Kata, Hajdú Péter és Kulcsár Edina (Sarka Kata, Hajdú Péter, Kulcsár Edina)

A Miss World második helyezettjének sajtóügyeivel már egy másik cég foglalkozik, de a menedzsere továbbra is Kata marad.

A Miss World nevű világméretű szépségverseny második helyezettje, Kulcsár Edina hétfőn este érkezett haza Budapestre a verseny helyszínéről, Londonból. A repülőn vele utazott menedzsere, Sarka Kata és Hajdú Péter is. A házaspár előző este a helyszínen izgulta végig az eredményhirdetést a magyar szurkolótáborral.

“Amikor Edina bekerült a legjobb tízbe, már nagyon elégedett voltam. Azt gondoltam, hogy bármi történhet, nekünk ez már így jó. Amikor pedig második helyezett lett, egyszerre ugrottunk fel a Petivel a székből, és hatalmas üdvrivalgás volt. Már amennyit mi tudtunk ott csinálni magyarok. Nem voltunk sokan, a szurkolótábora hét főből állt” – mesélte a Hír24-nek Sarka Kata, aki továbbra is egyengeti a szépség jövőjét, de már nem úgy, mint régen.

“Eddig én láttam el a sajtóját és menedzselését is, ez kicsúszott a kezemből azzal, hogy második lett. Egy profi stábra bíztuk a sajtóját” – tette hozzá Kata, aki ettől függetlenül Edina menedzsere marad.

Olvasói sztorik