Szórakozás

Szebeni István apa lesz

A műsorvezetőnek pár hónap múlva megszületik az első gyermeke, akinek nemét egyelőre nem ismerik.

Szebeni István büszkén mesélt arról a Blikknek, hogy májusban apuka lesz, pedig magánéletéről nem szívesen beszél. Feleségét, Anitát is titokban vette el másfél évvel ezelőtt. A párt már akkor is foglalkoztatta a családalapítás gondolata, de az élet közbeszólt, Istvánt pedig kirúgta az MTVA egy baki miatt.

“Amikor az ember hirtelen elveszíti a munkáját, igencsak átíródnak a tervek. Az élet kemény forgatókönyvíró. De természetesen nem akartunk lemondani a babavállalásról, és vártuk a kicsi érkezését. Ez már csak a múlt, hamarosan szülők leszünk, és én alig várom az ezzel járó felelősséget” – mesélte Szebeni, aki is elárulta, hogy barátai folyton a kicsi nevéről érdeklődnek.

“Teljesen egészséges a baba, viszont a nemét még nem akarja megmutatni. De azt hiszem, ez nem is számít. Persze az ismerősök azt a két kérdést teszik fel: fiú, avagy lány, és mi lesz a neve. Én erre viccesen mindig csak annyit válaszolok, nekünk teljesen mindegy, hogy Ronaldó vagy Luszeszíta.”

Az egykori híradós még barátkozik az apaság gondolatával, de alig várja, hogy gondoskodhasson gyermekéről.

“Kell egy cél az ember éle­tében, és ha ez az, hogy felelősséget vállalok egy másik emberért, akkor az, valami csodálatos dolog. Mert nemcsak pár hónapig, évig tart, hanem egy egész életen át. Persze viccesen látom magam előtt a képet, amikor elindulok otthonról, becsukom az ajtót, és hiányérzetem van amiatt, mert valami otthon maradt… Jaaaa, a gyerek! De remélhetőleg ilyenre nem lesz példa” – viccelődött István.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik