Szórakozás

Bochkor Gábor nem repesett kislánya érkezésétől

A műsorvezető újabb merész kijelentésével borzolta a rádióhallgatók idegeit. Bevallotta, nem volt túl boldog, amikor kiderült, hogy apa lesz.

Bochkor Gábor és kollégája, István Dani elmélkedése a Márton-napi libákról kiverte a biztosítékot néhány hete. Az élőben sugárzott vita akkor odáig fajult, hogy Bocsi keményen kiosztotta az egyik betelefonálót, éppen kislánya védelme érdekében.

 Fotó: TV2

Az Önindító című műsor legutóbbi adásában pedig azt boncolgatták, hogy a férfiak hogyan reagálnak arra, amikor kiderül, hamarosan szülőkké válnak. Az Istenes Bencét váltó Bochkor, aki nem szeretne már több gyereket, bevallotta, hogy ő bizony nem repesett a hír hallatán.

“Amikor Andi elmondta, hogy terhes, épp egy kád vízben feküdtem. Annyira ledöbbentem, hogy elsüllyedtem a habok között” – mondta a műsorvezető a Music FM reggeli adásában.

Kijelentésén nem mindenki csodálkozott el. Kolláganője, Pordán Petra a védelmére kelt: “Szeretem, hogy ő ilyen őszinte. Szerintem a pasik kilencven százaléka így érez abban a pillanatban. Nekem ez belefér. Ráadásul köztudott, hogy imádja kislányát” – fejtegette véleményét Petra a Borsnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik