Szórakozás

Gombos Edina: Biztos, hogy én még egyszer nem szülök

A műsorvezető hamarosan világra hozza második gyermekét, akinek nemével még mindig barátkoznia kell. Abban azonban biztos, hogy nem vállalkozna többször a terhességre.

Gombos Edina pár hónap múlva kétszeres anyuka lesz, és úgy érzi, ennyi bőven elég is. Hatéves kislánya, Miri már nagyon szeretett volna egy kistesót és férjének is minden vágya volt, hogy legyen egy fia, ezért a szőke tévés elégedett, hogy mindenki kívánságát teljesíti. Leendő babájuk nevéről még nem döntöttek, hiszen Edinát nagyon váratlanul érte, hogy pocaklakója kisfiú.

A műsorvezető a Fem3 Café műsorában mesélt a babavárásról, ahol elárulta, hogy ő nem éli meg olyan nagy boldogságnak a terhességet, mint sok áradozó kismama, éppen ezért nem is vállalkozna arra, hogy harmadszorra is szüljön.

“Csodálkozom, mikor nők azt mondják, hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga. Persze, az, de a nehézségeit nem említik. Azt mondják, hogy ez nekik könnyű, a szülés is könnyű, a terhesség is, hogy az a kilenc hónap elröppent. Nálam ez nincs így. Én megszenvedem, úgyhogy bezár a bolt. Mondtam Albertonak is, hogy örüljön nagyon a kisfiúnak, mert én többet biztos, hogy nem szülök.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik