Szórakozás

VV7: Meghalt Dóri nagymamája, kamerák előtt tudta meg

A riportszobában, kamerák kereszttüzében közölték VV Dórival, hogy elvesztette szeretett nagymamáját.

VV Dórit kedden szörnyű tragédia érte: délután hívatták a riportszobába, ahol egy telefonbeszélgetés várt rá. A vonal másik végén a lány édesanyja volt, aki közölte vele, hogy nagymamája ma reggel meghalt. Az eddig mindig vidám lánynak a hír hallatán csak úgy záporoztak a könnyei, nagymamája ugyanis rettentően fontos volt számára, amit az is mutat, hogy személyes tárgyként Dóri az ő kendőjét vitte be magával a villába – írja a Blikk.

Ahogy az ilyen esetben lenni szokott, Dóri természetesen maga dönthet arról, hogy feladja a játékot, vagy bent marad a villában, és folytatja azt. A plasztikcicát édesanyja telefonon a maradásra ösztönözte. Azt mondta neki, hogy harcoljon és maradjon bent a villában. A ma esti adásból derül ki, hogy a lány hogyan döntött.

A ValóVilágok történetében eddig egyszer történt hasonló eset, hogy egy résztvevő a villában értesül egy hozzátartozója haláláról: az első széria játékosa, Oki a lányát veszítette el a játék alatt. Oki akkor úgy döntött, folytatja a show-t.

Update: Dóri a VV7 kedd esti adásában úgy döntött, folytatja a játékot. A játékos könnyek között beszélt Istenes Bencének arról, hogy szeretett nagymamája korábban arra kérte, semmiképp sem adja fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik