Szórakozás

VV Vikcsu: Szemét módon játszanék

A VV7 első Párbajának vesztese már az első szabad éjszakájának jó részét azzal töltötte, hogy visszanézzen néhány összefoglalót, ezeket látva pedig már egészen mást gondol a benti életről.

Vikcsu csúnyán kikapott Zsuzsától a Való Világ hetedik szériájának első párbajában – ahogy erről már tegnap éjjel beszámoltunk. A boncmesternek készülő lány nem bírt kíváncsiságával, és máris visszanézett jónéhány részt, ami alapján már sok mindent máshogy lát, és viselkedésén is változtatna.

“Ha most bemennék, akkor tuti, hogy a Danival jóban lennék, pedig őt alapjáraton nagyon befolyásolhatónak tartom. Ezt bizonyítja a póráz, amit Zsuzsa rajta tart. A többiekkel úgy érzem, jóban voltam. Danival változtatnék egyedül a kapcsolatomon” – mondta el Vikcsu, aki azt is elárulta Edinában nagyot csalódott, úgy gondolja, az erdélyi lány “két kapura játszik.” A kiesett játékos már a játékstílusán is változtatna.

“Ha bemennék ezzel a tudással, biztos háromszor meggondolnám, hogy mit ejtek ki a számon. És nem a szívemmel, nem ösztönösen viselkednék, hanem taktikáznék, nem is kicsit. Átgondolnám minden lépésemet, az emberekkel kellékként, tárgyként bánnék, ahogy a Zsu csinálja. Mindenkit csak felhasználnék a céljaimra (…) Minden lépést megfontolva, taktikusan, szemét módon játszanék.”

Ezt látta már? Összejött éjjel Edina és Laci – galéria

Ajánlott videó

Olvasói sztorik