Szórakozás

Varga Viktor közönség előtt tolta le a nadrágját

Az énekes a meztelenséghez fűződő viszonyáról mesélt a Kasza show-ban, amikor a műsorvezető kérésére gond nélkül lecsupaszította magát.

Varga Viktor különc személyiségét már nem is részleteznénk, az exhibicionista művész azonban most elárulta, hogy mikor kezdődött furcsa életfelfogása és a nudizmus iránti igénye. Az énekes kiskamaszként utazott szüleivel Horvátországba, ahol egy nudista strandra tévedtek. Ekkor még visszafogottabb volt, de élvezte a látványt.

“12 évesen inkább még beszaladtam a tengerbe, hogy ne lássanak meztelenül. Ott álltam derékig a vízben és távcsővel néztem a széttett lábakkal napozó hölgyeket. Figyeltem őket, miközben a hullámok nyalogatták a testemet” – mesélte Viktor, aki egy meztelen pénztárosnőt is meghatározó emlékként őriz.

A furcsa történeteket Kasza Tibi elkerekedett szemekkel hallgatta, mire Viktor felkiáltott: “Ez volt a gyerekkorom…” – majd a jelenlegi helyzetet is vázolta – “Imádom a meztelenséget. Az egész életemet úgy töltöm, csak ilyen műsorokban kell felöltöznöm, mert ti nem bírjátok.”

A műsorvezető ezen felbuzdulva arra kérte az egykori Édes Élet sztárját, hogy vegye le a gatyáját, aki szívbajoskodás nélkül teljesítette az utasítást, annak ellenére is, hogy alsónadrágot sem visel.

VV Fanni után, most Dóri csábított az ágyába egy fiút. Kattintson IDE, ha kíváncsi arra, ki az áldozat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik