Szórakozás

Életveszélyes fenyegetéseket kap Varga Viktor

Az énekest a a Kasza show-ban való performance miatt támadják, amikor is koronával a fején letolta a nadrágját.

Varga Viktor gyalázkodó és fenyegető leveleket kap – írja a Blikk. Az énekes pár napja a a Super TV2 műsorában a Szent Korona másolatával a fején vetkőzni kezdett, és ez sokaknál kiverte a biztosítékot.

“Nagyon szomorú vagyok, hogy mindenki félreértett. Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át. Folyamatosan kapom az üzeneteket, amelyek közül a legtöbb gyalázkodó. Nem egy olyan volt, hogy életveszélyesen megfenyegettek, és azt írták, hogy az életemre törnek. Pedig nem az emberek ellen vagyok, hanem mellettük! Szeretném, ha ezt megértenék!

Mindezek fényében már bánom az egészet, de mint mondtam, nem az volt a célom, hogy mindenkit magamra haragítsak, hanem számomra a művészetről és a kifejezésről szólt ez az egész” – mondta el Viktor, akinek még egy fellépését is lemondták emiatt; a Jobbik egyik országgyűlési képviselője levélben kérte a helyi polgármestert, hogy egy “ostoba provokátort” ne engedjen színpadra lépni.

Fotó: Super TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik